У тютюновій компанії «Тедіс Україна» назвали імена власників

Читать на русском
В оптовому дистриб'юторі сигарет Тедіс Україна озвучили імена власників: це український бізнесмен Борис Кауфман і двоє громадян Великобританії.

У оптовому дистриб'юторі сигарет «Тедіс Україна» озвучили імена власників: це український бізнесмен Борис Кауфман і двоє громадян Великобританії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу компанії.

«Кінцевими контролюючими бенефіціарами ТОВ «Тедіс Україна» є фізичні особи: Борис Кауфман з опосередкованої часткою 47,22%..., Річард Даксбері з опосередкованої часткою 23,51%... і Річард Доріан Фенхальц з опосередкованої часткою 23,51%» , – йдеться в повідомленні.

Також в компанії відзначили, що в структуру власності входять міноритарні акціонери, частка яких становить 5,57%, але не стали називати їхніх імен.

За даними Державного реєстру, серед засновників компанії «Мегаполіс» (зараз – «Тедіс Україна») значаться шість компаній, зареєстрованих на Кіпрі.

Раніше в рамках досудового розслідування у справі монополіста тютюнового ринку «Тедіс Україна» провели понад сто обшуків у зв'язку з ухиленням від сплати податків і фінансуванням тероризму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: