У НАТО мають намір збільшити кількість військ в Європі для стримування РФ

Читать на русском
Командувач НАТО в Європі Кертіс Скапаротти закликав збільшити кількість військ і високотехнологічних засобів спостереження, щоб протистояти Росії.

США мають ввести більше військових і сучасної техніки в Європу, щоб держави могли протистояти російській агресії.

Про це заявив головнокомандувач силами НАТО в Європі Кертіс Скапаротти під час виступу перед комітетом Палати представників США зі збройних сил, повідомляє Washington Examiner, передає «Слово і Діло».

Столтенберг анонсував засідання Ради Росія-НАТОУ Північноатлантичному альянсі визначилися з точною датою засідання ради Російська Федерація-НАТО.

Він зазначив, що вимагає введення в Європу військових відділів, які б базувалися саме там, а не перебували у стані постійної ротації.

За його словами, військові США є кращими у світі і здатні стримувати російську агресію, втім зараз необхідно створити більш потужну силу, яка б протистояла зростаючій військовій потужності Росії.

«Сьогодні у нас є близько 60 тисяч усіх служб, розміщених в Європі. Вони забезпечують силу, яка дозволяє нам стримувати (країну - ред.) сьогодні. Нам потрібна там велика сила, думаю, що, можливо, треба ввести броньовані дивізії», - підкреслив Скапаротти.

Раніше повідомлялося, що Сенат США наблизив членство Чорногорії у НАТО.

Нагадаємо, генерал НАТО пропонує підтримати українські війська летальною зброєю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: