У Міноборони розповіли, коли планують завершити гасіння пожежі в Балаклії

Читать на русском
У Міністерстві оборони розповіли про те, коли планують загасити останні осередки тління в районі складу боєприпасів у Балаклії.
Фото: mediaport

Два останніх осередки тління на складі боєприпасів у Балаклії Харківської області планують загасити до кінця дня 26 березня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Під час наради координаційного штабу з ліквідації наслідків пожежі заступник міністра оборони Ігор Павловський зазначив, що інтенсивність вибухів на 65-му арсеналі істотно знизилась.

«Інтенсивність вибухів на технічній території продовжує зменшуватися, цієї ночі зафіксовані поодинокі детонації боєприпасів. Після завершення роботи пожежних проведемо інженерну розвідку місцевості й будемо працювати далі», – повідомив він.

Також Павловський наголосив, що сапери продовжують очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів на адміністративній території і по периметру військової частини.

Нагадаємо, вчора в МОУ повідомили про намір виділити вже в цьому році 92,3 млн грн на посилення безпеки баз, складів і арсеналів.

Відзначимо, що рівень відповідальності міністра оборони України Степана Полторака становить 62%, і в рейтингу відповідальності членів уряду він має одну з лідируючих позицій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: