Не сміттєзвалищем єдиним. Як виконує обіцянки Андрій Садовий

Читать на русском

Міський голова Львова Андрій Садовий не виконав лише 27% власних обіцянок, зафіксованих «Словом і Ділом» за весь час перебування його на цій посаді. Однак саме його невиконані обіцянки щодо організації вивезення та утилізації сміття, облаштування нових полігонів ТПВ і, як наслідок, гибель людей під час пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі, сьогодні підвели його як ніколи близько до відставки.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв у 2016 році закупити новий громадський транспортСказано 12 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

У зв’язку з цим «Слово і Діло» вирішило з’ясувати, наскільки обґрунтованими є претензії до одного з головних ньюзмейкерів останніх тижнів. Так, у списку виконаних обіцянок Садового – 139 пунктів із 328 загалом. Тобто відповідальність львівського мера становить 42% – і це досить високий показник: у рейтингу відповідальності міських голів він наразі перебуває на 10-му місці.

Невиконаних обіцянок, як ми вже зазначали, у Садового 27%, що в кількісному вираження дорівнює 90 зобов’язанням. Ще 99 обіцянок мера Львова поки перебувають у процесі виконання.

До топ-3 виконаних обіцянок львівського градоначальника аналітики «Слова і Діла» включили створення порталу відкритих даних для доступу до інформації з різних сфер життя міста, закупівлю у 2016 році нового громадського транспорту та надання квартири призеру Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро з веслування на байдарках і каное Тарасу Міщуку.

Найголовніші невиконані обіцянки Садового за останні роки такі: збільшення премій спортсменам і тренерам, відновлення дев’яти дитячих садочків до кінця 2016 року, завершення будівництва житлового будинку для сімей 53-х учасників АТО.

Нарешті, до топ-3 обіцянок Садового, виконання яких найбільше очікують львів’яни, належать створення у кожній зі 119-ти шкіл міста 4-х інтерактивних класів і комфортних спортивних залів, створення до 2020 року 30 тис. робочих місць, рекультивація Грибовицького сміттєзвалища.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: