Всіх працівників прокуратури перевірять на наркозалежність – Луценко

Читать на русском
Генеральний прокурор Юрій Луценко доручив перевірити працівників усіх прокуратур України на наркозалежність.
Юрій Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко доручив перевірити працівників усіх прокуратур України на наркозалежність.

Про це він заявив під час наради в ГПУ, повідомляє «Слово і Діло».

«Прошу всі обласні прокуратури провести перевірки на наркозалежність своїх підлеглих … Добровільно, примусово, але всі працівники прокуратури мають здати кров, волосся, нігті, будь-який метод прийнятний, але всі мають пройти перевірку», – розповів генпрокурор, додавши, що перевірка має торкнутися в тому числі й Генеральної прокуратури.

Таке доручення він дав на тлі інциденту, що стався в Запорізькій області. Одного з працівників місцевої прокуратури спіймали на вживанні наркотиків.

«Кричущий факт – викриття працівника місцевої прокуратури в Запорізькій області, який не лише сам вживав наркотики, причому на листках із кримінального провадження, але й схиляв інших до вживання, в тому числі працівників прокуратури», – підкреслив генпрокурор.

Прокурорська безвідповідальність: Луценко провалив одразу три резонансних обіцянкиГенеральний прокурор України Юрій Луценко не впорався із жодною з трьох обіцянок, що стосувалися справ поплічників Віктора Януковича.

За словами Луценка, зараз ця особа перебуває під вартою.

«Вимагаю від запорізького прокурора особистого контролю над цим судом», – наголосив він.

Нагадаємо, цього року генпрокурор Юрій Луценко обіцяв підвищити зарплати прокурорам на 61%.

Раніше повідомлялося, що під час обшуку в будинку колишнього заступника генпрокурора Рената Кузьміна правоохоронці виявили золоту лопату.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: