Ситуація зі стартом перевірок е-декларацій зайшла в глухий кут – НАЗК

Читать на русском
У НАЗК повідомили, що ситуація зі стартом перевірок електронних декларацій зайшла в глухий кут. У зв'язку з цим агентство запропонувало створити майданчик для дискусії з участю ряду організацій.
Фото: УНІАН

Ситуація зі стартом перевірок електронних декларацій зайшла в глухий кут.

Про це у Facebook написав заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції України Руслан Радецький, повідомляє «Слово і Діло».

«Ситуація з реєстрацією документів, які повинні дати «старт» початку здійснення НАЗК перевірок е-декларацій зайшла в глухий кут», – написав він.

У зв'язку з цим НАЗК запропонувало міністру юстиції Павлу Петренко спільно створити майданчик для дискусії з участю ряду організацій.

Директорам шкіл не доведеться заповнювати e-деклараціїДиректори шкіл звільнені від зобов'язання заповнювати електронні декларації про доходи. Про це йдеться в заключних положеннях закону про Вищу раду правосуддя.

«Ми запрошуємо міністра юстиції Павла Петренка спільно створити майданчик для дискусії, запросивши до участі в ньому експертів антикорупційної групи реанімаційного пакету реформ, Програми розвитку ООН в Україні, Представництва ЄС в Україні, Організації економічної співпраці та розвитку, Ради Європи», – розповів Радецький.

Наголошується, що НАЗК готове провести відповідне обговорення протягом найближчих одного-двох днів.

Нагадаємо, у грудні НАЗК запросило шістьох нардепів дати пояснення про несвоєчасне подання е-декларацій, а НАБУ порушило ще три кримінальні виробництва після перевірок е-декларацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: