У НАПК повідомили, які відомства перевірять у 2017 році

Читать на русском
У 2017 році НАПК запланувало проведення 18 перевірок. Агентство Нацполицию перевірить, 5 6 міністерств і служб.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАПК) на засіданні затвердив план перевірок в держорганах та органах місцевого самоврядування в 2017 році. Планується провести 18 перевірок.

Про це повідомила прес-служба НАПК, передає «Слово і Діло».

Зокрема, планується проведення перевірки в Нацполиции, п'яти Міністерствах (юстиції, молоді та спорту, інфраструктури, економічного розвитку і торгівлі, культури) 6 служб (фіскальної, авіаційної, регуляторної, архівної, служби експортного контролю), також, Агентства лісових ресурсів, Держархбудінспекції, Пенсійного фонду, місцевої та обласної адміністрацій.

Повідомляється, що перевірки будуть проводитися протягом лютого-грудня 2017 року. Їх основними завданнями є: визначення стану організації роботи щодо запобігання і виявлення корупції, встановлення можливих фактів порушення вимог Закону «Про запобігання корупції», повідомили в НАПК.

Нагадаємо, раніше Міністерство юстиції України повернуло Національному агентству з питань запобігання корупції на доопрацювання затверджені «Порядок проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування» та «Порядок здійснення моніторингу життя особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: