«Антонов» скасовує посаду генерального конструктора

Читать на русском
ДП Антонов проводить зміни в рамках реорганізації структури управління підприємства згідно з правилами ЄС, що впроваджуються в Україні.

ДП «Антонов» скасовує посаду генерального конструктора в рамках реорганізації структури управління підприємства згідно з правилами ЄС, що впроваджуються в Україні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДП.

В рамках приведення організаційної структури у відповідність до національних і міжнародних вимога щодо проектних організацій із 1 жовтня зі штатного розпису підприємства виключена посада генерального конструктора.

Проведена реорганізація направлена ​​на забезпечення дотримання підприємством нових Авіаційних правил України (АПУ-21, глава J), розроблених у рамках імплементації Україною положень правил Європейського Союзу (Part 21).

Прес-служба також нагадує, що дослідно-конструкторське бюро почало свою історію як таке, що переважно займалося проектуванням літаків, сьогодні ДП «Антонов» забезпечує повний цикл створення літака – від передпроектних наукових досліджень до побудови, продажу, обслуговування та супроводу літаків під час експлуатації.

«Антонов» домовився про збирання літаків у ІндіїДержавне підприємство «Антонов» підписав з індійською компанією Reliance Defence Limited меморандум про партнерство в сфері військово-технічного співробітництва.

«Таке розширення сфери діяльності підприємства вимагає перерозподілу функціональних завдань менеджменту. Зокрема, передбачається надання ширших повноважень керівникам програм зі створення різних типів літаків. На них покладається відповідальність за супровід літака протягом усього його життєвого циклу з використанням усіх видів виробничих, людських, фінансових та інших ресурсів», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Департамент транспорту США зняв для вантажної авіакомпанії «Авіалінії Антонова» чинні для зарубіжних авіакомпаній обмеження на кількість чартерних авіавантажоперевезень протягом року.

Як повідомлялося раніше, на потужностях ДП «Антонов» у Києві наразі будується 10 літаків. Загалом компанія має 18 твердих замовлень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: