«Авіалінії Антонова» отримали необмежений доступ на вантажоперевезення до США

Читать на русском
США квотують для зарубіжних авіакомпаній вантажні авіаперевезення з метою захисту комерційних інтересів американських компаній, проте Авіалінії Антонова поза конкуренцією.

Департамент транспорту США (DOT) зняв для вантажної авіакомпанії «Авіалінії Антонова» чинні для зарубіжних авіакомпаній обмеження на кількість чартерних авіавантажоперевезень протягом року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на щоденний сайт із питань повітряної логістики для професіоналів aircargoweek.com.

Дозвіл DOT на вільне виконання «Авіалініями Антонова» чартерних вантажних рейсів до/зі США видано в зв'язку з Угодою про повітряні перевезення, що укладена між Україною та США 14 липня 2015 року та набула чинності в січні 2016 року.

Відзначимо, що США квотують для зарубіжних авіакомпаній виконання чартерних вантажних авіаперевезень з метою захисту комерційних інтересів американських компаній, проте «Авіалінії Антонова» забезпечують транспортування генеральних надважких і негабаритних вантажів, що не перевозять американські експлуатанти.

У ДП «Антонов» пояснили, хто є автором скандалу з літаком «Мрія»Першоджерело дезінформації про продаж Ан-225 «Мрія» компанії з КНР пішло із сумнівної російськомовної сторінки в Facebook телеканалу CCTV, що вказує на російське коріння чергового фейку.

Як повідомлялося раніше, ДП «Антонов» зніме із себе всю відповідальність за гарантування безпечної експлуатації російських Ан-124-100 «Руслан» у разі їх виведення з-під нагляду підприємства.

Також ДП «Антонов» цього року відмовилося від російських комплектуючих, повністю перейшовши на вузли та агрегати від вітчизняних постачальників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: