«Антонов» домовився про збирання літаків у Індії

Читать на русском
Наступним кроком стане збирання літаків в Індії з поступовим збільшенням локалізації виробництва в цій країні відповідно до вимог законодавства Індії та України.

Державне підприємство «Антонов» підписало з індійською компанією Reliance Defence Limited меморандум про партнерство у сфері військово-технічного співробітництва.

Про це повідомляє прес-служба держконцерну «Укроборонпром», передає «Слово і Діло».

«Метою цієї співпраці є вихід на провідні позиції в оборонному секторі Індії в області виробництва, збірки та ремонту військового обладнання й техніки», – йдеться в повідомленні.

Згідно з текстом меморандуму, ДП вдалося домовитися з індійськими партнерами про участь у тендері, оголошеному індійською корпорацією Hindustan Aeronautics Limited. Партнери планують представити на тендер проекти виробництва пасажирських і транспортних літаків на базі українських Ан-148, Ан-158, Ан-178.

«Наступним кроком стане збирання літаків у Індії з поступовим збільшенням локалізації виробництва в цій країні відповідно до вимог законодавства Індії та України та згідно із домовленістю сторін», – уточнили в прес-службі «Укроборонпрому».

Стратегічні об'єкти авіаційної та ракетно-космічної промисловості (інфографіка)Сьогодні «Слово і Діло» вирішило показати, де в Україні розміщені стратегічні об'єкти авіаційної та ракетно-космічної промисловості

Партнери також планують організувати обслуговування виробленої техніки протягом всього терміну служби в Індії та інших країнах.

Як повідомлялося раніше, «Антонов» цього року відмовився від російських комплектуючих, повністю перейшовши на вузли й агрегати від вітчизняних постачальників.

Нагадаємо, що в кінці минулого року ДП «Антонов» підписало меморандум про постачання 30 літаків Ан-178 Королівським військово-повітряним силам Саудівської Аравії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: