«Нормандська четвірка» може зустрітися в жовтні – МЗС Франції

Читать на русском
Міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро сподівається, що чергова зустріч лідерів нормандської четвірки відбудеться у жовтні.
Жан-Марк ЕроФото: www.bfmtv.com

Міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро сподівається, що чергова зустріч лідерів «нормандської четвірки» відбудеться у жовтні.

Про це він розповів у інтерв’ю французькому телеканалу LCI, текст якого оприлюднила прес-служба МЗС Франції, інформує «Слово і Діло».

Міністр наголосив, що найближчим часом варто очікувати припинення вогню на Донбасі.

Зустріч «нормандської четвірки» може відбутися в Берліні – АПЗаступник глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв розповів, що зустріч нормандської четвірки може відбутися в Берліні.

«Наступного тижня відбудеться конкретна дія (20 вересня заплановані переговори щодо відведення озброєння з трьох ділянок лінії розмежування на Донбасі – Ред.), яка також включає в себе політичний процес, який, я розраховую, найближчим часом ми зможемо конкретизувати на саміті, що відбудеться, ми сподіваємося, у жовтні за участю президента Олланда, канцлера Меркель, президента Порошенка і президента Путіна», – розповів Еро.

За словами міністра, «українці та росіяни» погодилися припинити вогонь.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко з главами МЗС ФРН і Франції посилять тиск на Росію щодо «Мінська».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: