Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман пообіцяв створити електронну систему обміну даними «Єдине вікно»

23 травня 2016 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв створити електронну систему обміну даними «Єдине вікно» на українській митниці (відео 0:40).
Виконано
Сказано 23 травня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/volodymyrgroysman/videos/386552121513708/
  • http://www.minfin.gov.ua/news/view/minfin-zavershyv-usi-formalnosti-dlia-zapusku-iedynoho-vikna-na-mytnytsi--z--serpnia?category=bjudzhet&subcategory=dohidna-politika
  • https://tsn.ua/groshi/na-mitnicyah-pochalo-diyati-yedine-vikno-elektronnogo-kontrolyu-za-vantazhami-707816.html
  • http://obozrevatel.com/blogs/12870-yak-die-edine-vikno-v-ukrainskih-realiyah.htm

Результат

25 липня 2016 року Міністерство фінансів затвердило усі нормативні формальності для запуску «Єдиного вікна» на митниці з 1 серпня 2016 року.

1 серпня 2016 року голова ДФС Роман Насіров у своїй статті в інтернет-виданні «Обозреватель» повідомив, що 1 серпня на митниці запускають у тестовому режимі систему «Єдиного вікна».

1 серпня 2016 року на всіх українських митницях почало діяти «Єдине вікно» – електронна система обміну даними, яка передбачає здійснення усіх видів контролю (митного, санітарно-епідеміологічного, ветеринарно-санітарного, фітосанітарного, екологічного, радіологічного та інших видів контролю) за допомогою електронного обміну даними. Редакція ІА «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Виконано».