Дані «Слова і Діла» спотворено в боротьбі проти міністра агрополітики Кутового

Читать на русском
Слово і Діло офіційно заявляє про спотворення даних про відповідальність міністра аграрної політики Тараса Кутового.
Тарас Кутовий

Останнім часом почастішали випадки використання даних аналітичного порталу «Слово і Діло» в інформаційних кампаніях проти українських політиків.

Зокрема у вівторок, 9 серпня на порталі «Політрада» і ще приблизно на двох десятках інтернет-видань вийшов матеріал «Як виграти вибори, або як Тарас Кутовий обдурив свій електорат», автори якого, посилаючись на «Слово і Діло» повідомили, що міністр аграрної політики не виконав жодної своєї обіцянки.

«Слово і Діло» заявляє, що дана інформація не відповідає дійсності: згідно з рейтингом, що складається порталом, Тарас Кутовий виконав 8 (або 21%) своїх обіцянок. Ознайомитися з ними можна за посиланням.

Разом із тим, хотіли б підкреслити, що «Слово і Діло» оперує виключно документально доведеними даними й не бере участі ані в політичних замовленнях, спрямованих проти окремих політиків, ані в політичній рекламі. Що стосується рівня відповідальності міністра агрополітики Тараса Кутового, варто відзначити, що він дійсно невисокий. На сьогодні чиновник не виконав 46% своїх зобов'язань.

«Слово і Діло» звернулося до колег, що опублікували матеріал, із проханням відкоригувати наведені в публікації дані, проте реакція на це звернення поки так і не надійшла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: