Податківці розповіли, скільки грошей повернули до Бюджету за I півріччя-2016

Читать на русском
За I півріччя 2016 арештовано майна на 228 млн грн більше, ніж у 2015 році – 428,5 млн грн проти 200,5 млн грн.

За I півріччя-2016 слідчі податкової міліції Державної фіскальної служби (ДФС) відшкодували державі 421,2 млн грн завданих збитків в судовому порядку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Фіскальної служби.

«У направлених до суду виробництвах забезпечено відшкодування збитків на загальну суму 424 млн грн. Це на 14 млн грн перевищує показник січня-червня минулого року», – говорить заступник начальника головного управління – начальник управління організації досудового розслідування Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФС Роман Татаринов.

Крім того, в цьому році за результатами роботи слідчих підрозділів до бюджетів усіх рівнів надійшло майже в 9 разів більше коштів, ніж в кримінальних процесах направлених до суду всіма іншими правоохоронними органами держави – 46,9 млн грн.

За словами Татаринова, за I півріччя 2016 в суд направлено 655 виробництв, що на 46 більше, ніж у минулому році. З них з обвинувальним актом направлено на 45 більше, ніж за відповідний період минулого року.

Також за вказаний період арештовано майна на 228 млн грн більше, ніж у 2015 році (428,5 млн грн проти 200,5 млн грн).

Насіров не впорався з формуванням нової структури ДФСОбіцяного Романом Насіровим реформування структури Державної фіскальної служби так і не відбулося.

«Зросла кількість направлених до суду кримінальних проваджень про злочини, вчинені у складі організованих груп. У поточному році цей показник склав 12 проти 5 в минулому», – підкреслили в ДФС.

Нагадаємо, що 7 липня під час обшуку у рівненського підприємця, який торгував фальсифікованою горілкою, співробітники ДФС знайшли підроблений алкоголь, а також велику партію бурштину, в тому числі камінь вагою 1,8 кг.

Раніше в ДФС підрахували, що за підсумками 2015 року офіційний дохід, який перевищує 1 млн грн, тільки в столиці України задекларували 1600 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: