Насіров не впорався з формуванням нової структури ДФС

Читать на русском
Очільник Державної фіскальної служби Роман Насіров пообіцяв реформувати структуру відомства.
Роман Насіров

Глава Державної фіскальної служби Роман Насіров 15 лютого 2016 року заявив, що в березні завершиться формування нової структури відомства в рамках загальної реформи ДФС.

Однак у результаті проведеної «Словом і Ділом» перевірки виконання цієї обіцянки виявилося, що слова свого Насіров не дотримав.

Насіров планує у березні завершити формування відомства ДФССказано 15 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

15 березня 2016 року Насіров ще раз заявив, що планує до кінця місяця завершити процес перекладу та скорочення більшої частини працівників ДФС. Він сказав, що процес відбуватиметься з урахуванням вимог законодавства щодо відпрацювання 2 місяців. В результаті в складі ДФС мають залишитися трохи більше 41 тис. співробітників.

В підсумку ДФС функціонує в штатній структурі, затвердженій постановою Кабміну від 5 квітня 2014 року. Схвалені на засіданні Кабміну законопроекти були відкликані з Верховної Ради в зв'язку зі зміною складу уряду й зараз, після перепогодження КМУ, будуть представлені на розгляд народних депутатів знову.

У Романа Насірова на сьогодні зафіксовано 18 обіцянок. З них 4 він провалив. Рівень відповідальності глави ДФС складає 28%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: