У Фонді держмайна готують до продажу 9 компаній ПЕК

Читать на русском
Фонд державного майна готує до продажу державні пакети 9 компаній паливно-енергетичного комплексу. На торги будуть виставлені держпакети акцій 7 обленерго і 2 ТЕЦ.
Фото з відкритих джерел

На продаж виставлять державні пакети 9 компаній паливно-енергетичного комплексу.

Про це повідомляє прес-служба Фонду держмайна (ФДМУ), пише «Слово і Діло».

На торги будуть виставлені держпакети акцій 7 обленерго і 2 ТЕЦ, а саме «Дніпродзержинської ТЕЦ» (99,928%), «Миколаївської ТЕЦ» (99,912%), «ДТЕК Дніпрообленерго» (25%), «ДТЕК Донецькобленерго» (25%), «Київенерго» (25%), «ДТЕК Західенерго» (25%), «Одесаобленерго» (25%), «Донбасенерго» (25%), «ДТЕК Дніпроенерго» (25%).

Одеський припортовий впритул наблизився до продажу – ФДМУФонд держмайна України розробив інвестиційні умови для продажу Одеського припортового заводу, в подальшому темпи приватизації заводу будуть залежати винятково від нового уряду.

Акції теплоцентралей продаватимуться на умовах конкурсу з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону, а держпакети обленерго – на акредитованих фондових біржах.

Нагадаємо, що в кінці червня у Фонді держмайна визначилися з продажем «Центренерго». У першому кварталі 2017 року виставлять на продаж 78% його акцій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: