Техніка бойовиків після параду в Донецьку буде знешкоджена – Лисенко

Читать на русском
Представник АП з питань АТО Андрій Лисенко заявив про порушення бойовиками Мінських угод у рамках підготовки до параду 9 травня в Донецьку.
Андрій Лисенко

Представник АП з питань АТО Андрій Лисенко сьогодні на брифінгу заявив, що бойовики порушують Мінські угоди, концентруючи військову техніку в Донецьку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За словами Лисенка, бойовики порушили Мінські угоди, направляючи військову техніку в Донецьк нібито на майбутній парад до 9 травня. В разі застосування такої техніки проти українських військовослужбовців, сказав представник АП, вона буде знешкоджена.

Бойовики порушили режим повної тиші – штаб АТОБойовики так званих республік після кількох днів дотримання Мінських домовленостей знову порушили режим повної тиші.

«Техніка, яка продовжує прибувати до Донецька для так званого параду на День Перемоги, є відкритим порушенням Мінських домовленостей, оскільки техніка з таким калібром має бути на відстані 30 км і далі, але вона перебуває в безпосередній близькості від лінії зіткнення, оскільки місто Донецьк якраз межує з цією лінією», – сказав Лисенко.

Він зазначив, що ця техніка представляє загрозу й українська сторона попередила про це ОБСЄ. Також Лисенко заявив, що в українських військовослужбовців достатньо засобів для того, щоб знищити цю техніку.

Нагадаємо, за словами координатора «ІС», нардепа Дмитра Тимчука, за минулі три доби бойовики активно переміщали військову техніку до Донецька та Луганська, мотивуючи це «підготовкою до параду 9 травня».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: