«Укроборонпром» відзвітував про кількість техніки, поставленої ЗСУ у 2016 році

Читать на русском
Державний концерн Укроборонпром за перший квартал поточного року забезпечив війська півтисячею одиниць техніки та зброї.

Державний концерн «Укроборонпром» з початку 2016 року поставив Збройним силам 501 одиницю зброї та військової техніки.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу концерну.

«За договорами із силовими відомствами України, передано 340 одиниць нового ОВТ. Серед них 180 одиниць ракетно-артилерійського озброєння, 100 ракет і боєприпасів, 37 одиниць апаратури шифрування та зв'язку, 19 одиниць нової бронетанкової техніки», – повідомили в концерні.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що до кінця року до ЗСУ надійде понад 300 одиниць бронетанкової технікиСказано 22 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Крім нових зразків, «Укроборонпром» передав військам 161 одиницю відремонтованого озброєння та військової техніки: 34 одиниці бронетанкової, 11 – автомобільної, 6 – авіаційної техніки, 72 двигуна для бронемашин і 38 одиниць ракетно-артилерійського озброєння.

В концерні також повідомляють, що Львівський бронетанковий завод, який входить до складу «Укроборонпрому», готує в квітні передачу військам партії бронеавтомобілів «Дозор-Б».

Нагадаємо, за перші три місяці цього року Харківський завод ім. Малишева, який виготовляє танки та входить до «Укроборонпрому», збільшив випуск товарної продукції на 653,9% або в 7,5 разів порівняно з аналогічним періодом минулого року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: