В Одесі на Куликове поле вивели силовиків і військову техніку

Читать на русском
Вранці в Одесі на Куликове поле вивели силовиків і бронетехніку Нацгвардії та повідомили, що всіх громадян, які бажають пройти на Куликове поле, будуть пропускати через металошукачі

Сьогодні вранці сьогодні, 30 квітня, на Куликовому полі в Одесі була виведена військова техніка Нацгвардії.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Кореспондент.net.

Напередодні, Одеський окружний адміністративний суд не став забороняти масові акції на Куликовому полі в Одесі.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що в Одесі досить підрозділів Національної гвардії і Національної поліції, щоб впоратися з будь-якими провокаціями напередодні річниці 2-го травня.

У свою чергу, Міхеїл Саакашвілі повідомив, що після його звернення до Президента, в цілому 1 тис. осіб буде мобілізовано на підтримання громадського порядку.

«Ми знаємо, що йде підготовка з боку наших ворогів. Місцеве СБУ не може знайти навіть тих людей, які обстрілювали їх будинки, не кажучи вже про інші речі. Воно в останні місяці було зайнято зовсім іншим, тому хоча б зараз вони повинні перебудуватися і не дати здійснитися планам ворогів України», - заявив Саакашвілі.

Також відомо, що в Одесі 2 травня - в день другої річниці масових заворушень в місті вхід на Куликове поле буде можливий тільки через металошукачі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: