В Одесу прибуде президентська тисяча правоохоронців – Саакашвілі

Читать на русском
Напередодні 2 травня в Одесі проросійські сили готують провокації з метою реваншу та створення чергової картинки.

Президент України Петро Порошенко ухвалив рішення направити до Одеси близько 1 тисячі правоохоронців для підтримки громадського правопорядку на травневі свята.

Про це заявив глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, повідомляє «Слово і Діло».

«Після мого звернення Президент ухвалив рішення, всупереч якимось заявам Міністерства внутрішніх справ, ввести туди гвардію. Безпосередньо дав розпорядження Аллерову (командувач Нацгвардії Юрій Аллеров – Ред.) і керівнику Нацполіціі Деканоїдзе», – сказав губернатор Одещини.

«Якщо потрібно – ще більше зайде», – додав Саакашвілі.

За його словами, напередодні 2 травня в Одесі проросійські сили готують провокації з метою реваншу. «Ми знаємо, що йде підготовка з боку наших ворогів. Місцева СБУ не може знайти навіть тих людей, які обстрілювали їх будинок, не кажучи вже про інші речі», – зазначив Саакашвілі.

Відзначимо, що радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк сьогодні заявив, що під час заходів у Одесі не виключається підготовка зіткнень російськими спецслужбами.

Саакашвілі може скористатися ситуацією з «Майданом» проти Труханова – експертПолітолог проаналізував ситуацію, що склалася в Одесі через акцію протесту за відставку мера Геннадія Труханова.

«Є Національна поліція, є Нацгвардія, й не варто керуватися емоціями для того, щоб не допустити тих зіткнень, які, можливо, сьогодні й плануються російськими спецслужбами для того, щоб створювати чергову «картинку», – заявив Шкіряк.

Нагадаємо, що вчора, 28 квітня, в Одесу прибули перші 300 бійців Національної гвардії України.

Як повідомлялося раніше, Одеський окружний адміністративний суд дозволив проведення акцій у період травневих свят на Куликовому полі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: