США продовжать фінансувати Україну незалежно від виконання «Мінська-2» – Нуланд

Читать на русском
Фінансова та технічна допомога США Україні прив'язана до того, щоб Україна залишалася на шляху реформ, продовжувала співпрацю за програмою МВФ, щоб вона продовжувала судову реформу, енергетичну.

Продовження фінансування та надання технічної допомоги Україні з боку США залежить від того, як швидко та ефективно будуть впроваджуватися реформи, а не від виконання Мінських домовленостей.

Про це заявила заступник державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Виведення російських військ із Сирії поверне увагу світу до України – НуландВиведення Росією військ із Сирії поверне акценти уваги світових лідерів до України, вважає помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд.

«Фінансова та технічна допомога США Україні прив'язана до того, щоб Україна залишалася на шляху реформ, продовжувала співпрацю за програмою МВФ, щоб вона продовжувала судову реформу, енергетичну. Саме це є умовою, а не питання Мінська», – сказала вона на брифінгу в Києві в середу.

Нагадаємо, що раніше Вікторія Нуланд назвала 2016 рік переломним в історії України.

Раніше Нуланд розповіла, як можна врегулювати ситуацію на Донбасі.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: