Українська розвідка: російські військові зазнають серйозних втрат

Читать на русском
За два дні на Донбасі загинуло шість російських військовослужбовців. Ще п’ять військових РФ отримали важкі поранення.

За два дні на Донбасі загинуло шість російських військовослужбовців. Ще п’ятеро військових РФ отримали важкі поранення.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України, пише «Слово і Діло».

Втрат зазнали підрозділи 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ, що беруть участь у бойових зіткненнях у районі Авдіївки.

Мер прифронтової Авдіївки розповів про масштаби руйнування містаМер прифронтової Авдіївки Юрій Черкасов повідав про те, в яких умовах доводиться жити й працювати мешканцям міста.

Як відомо, під Авдіївкою вже кілька днів точаться важкі бої із застосуванням важкого озброєння. У ніч на 23 березня бойовики провели масовану атаку на сили АТО, однак українські воїни відбили напад противника.

«Крім стрілецької зброї та мінометів, противник застосовував САУ 152 мм і танки. Йшла піхота. Хвилями. На забій. Наші їх буквально шаткували. Дуже дивна тактика... Зрозуміло, що за такої інтенсивності вогню з української сторони також не без втрат. Важко доводиться десантникам. Але про те, що в них і як, розголошувати не будемо. Вони в самому пеклі», – прокоментував бої під Авдіївкою військовий журналіст Роман Бочкала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: