Авдіївка може залишитися без води – ОБСЄ

Читать на русском
Через обстріли проросійськими бойовиками водофільтрувальна станція біля Авдіївки припинила роботу.

Перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі Александр Хуг заявив про небезпеку припинення функціонування фільтрувальної станції між Авдіївкою та Ясинуватою.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

За словами Хуга, бойовики обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію, яка забезпечує водою міста Ясинувата та Авдіївка, що представляє собою серйозну ескалацію конфлікту.

«Прицільний обстріл і закриття водофільтрувальної станції негативно позначиться на людях в Авдіївці, Ясинуватій та Донецьку», – сказав Хуг.

В «ЛНР» поскаржились ОБСЄ на нестачу продуктів і роботиВ окупованих районах Луганщини жителям не вистачає роботи, харчів і роботи, а пенсію люди не отримували з літа 2015 року.

Представник ОБСЄ зазначив, що через обстріли робітники не можуть відновити функціонування станції і додав, що люди з обох сторін конфлікту чекають на відновлення водопостачання міст.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що моніторингова місія ОБСЄ, яка діє на сході України, зафіксувала зникнення військової техніки з місць, куди озброєння було відведено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: