Павленко не забирав заяву про відставку з парламенту

Читать на русском
За словами Олексія Павленка, вимоги уряду технократів так і не виконані, тому він не забирав свою заяву.

Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко заявив, що його заява про відставку й надалі перебуває у Верховній Раді.

Про це він повідомив інформаційному агентству AgroNews, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Павленка, висунуті міністрами-технократами умови досі не виконані українською владою.

«Технократи висували низку умов, необхідних для подальшої ефективної роботи в уряді. Ці умови досі не виконані. Після початку політичної кризи депутатський тиск з лобіювання особистих інтересів лише посилився. Моя заява про відставку все ще перебуває у Верховній Раді, і там не лише моя заява. Ми відкличемо їх, коли буде повна підтримка реформ», – зазначив міністр.

Також він додав, що наразі чинним складом Кабінету міністрів був затверджений план дій на 2016 рік, де прописано проведення низки реформ. Павленко повідомив, що зараз при міністерствах існують 179 робочих груп за різними напрямками, а крім того, ведуться переговори з міжнародними донорами для залучення інвестицій в основні галузі.

Четверо міністрів публічно відкликали заяви про відставкуПід час засідання Кабміну три міністри публічно відкликали заяви про відставку, ще один – назвав умови відкликання.

«Але ми чекаємо, тому що це неможливо зробити без підтримки Верховної Ради. Чекаємо, коли завершиться політична криза в парламенті. Якщо ж Рада не підтримає реформи, то нам усім немає сенсу залишатися на своїх посадах і чекати незрозуміло чого», – заявив він.

Нагадаємо, раніше деякі міністри заявили про відкликання заяв про відставку, але назвали умови, за яких остаточно їх заберуть. Вчора, 18 березня, з'явилася інформація про те, що міністр інфраструктури Андрій Пивоварський не забиратиме заяву про відставку та йде у відпустку, з якої не збирається повертатися в міністерське крісло.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: