Україна та Канада визначили напрямки партнерства у військовій сфері

Читать на русском
Сторони ознайомилися з навчально-тренувальною базою Міжнародного центру миротворчості та безпеки й відвідали навчальні ділянки Центру.

Глава Міністерства оборони України Степан Полторак обговорив із главою Міністерства національної оборони Канади Харджітом Сінгхом Саджаном реалізацію поточних програм військового співробітництва двох країн.

Про це пише прес-служба Міністерства оборони України, повідомляє «Слово і Діло».

«Ситуація навколо України не є простою, й увесь світ не має жодних сумнівів щодо присутності російських військ на сході країни. Наразі для нас дуже важливою є міжнародна підтримка», – каже Степан Полторак.

Сторони також ознайомилися з навчально-тренувальною базою Міжнародного центру миротворчості та безпеки й відвідали навчальні ділянки Центру.

«Я радий почути про реформування українського оборонного відомства. Впевнений, що такі динамічні реформи зроблять ЗС України ще більш професійними та міцними», – підкреслив Хардж Сінгх Саджан.

У повідомленні наголошується, що присутні в залі були також ознайомлені з планом спільної підготовки підрозділів.

Нагадаємо, що Міністерство оборони України запланувало в поточному році витратити на Збройні сили України 7 млрд грн.

Як повідомлялося раніше, представники української діаспори в Канаді мають намір домагатися відкриття України для канадського експорту зброї.

Згідно з даними аналітиків «Слова і Діла», Степан Полторак роздав 55 обіцянок, з яких 22 є виконаними, 22 – перебувають у процесі виконання, а ще 7 – не виконані. З повним переліком обіцянок можна ознайомитися за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: