У Міноборони повідомили, скільки контрактників набрали з початку року

Читать на русском
З початку року підписати контракт із Міністерством оборони на службу в Збройних силах виявили 9 тисяч українців.

Міністерство оборони повідомило про 9 тисяч українців, які з початку року виявили бажання служити за контрактом у ЗСУ.

Як передає «Слово і Діло», про це сьогодні на брифінгу заявив прес-секретар відомства генерал-лейтенант Ігор Павловський.

«Бажання укласти контракт зі Збройними силами України минулого тижня виявило близько 1200 громадян, в тому числі мобілізованих військовослужбовців. Таким чином, з початку 2016 року кількість бажаючих вступити на військову службу за контрактом склала більше 9 тисяч осіб. Із них уже більше 6 тисяч підписали контракт», – сказав спікер Міноборони.

В Україні різко зросла кількість охочих служити за контрактом – ПолторакКількість охочих поповнити лави армії на контрактній основі різко збільшилася. Лише за січень поточного року таких виявилося 6 тис. осіб.

Також, за словами Павловського, військові пенсіонери, які будуть мобілізовані або прийняті на військову службу за контрактом, продовжать отримувати свою пенсію.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», Президент України Петро Порошенко заявив, що Збройним силам необхідно активізувати роботу із залучення на службу демобілізованих військових, які вже пройшли навчання й мають досвід участі в боях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: