Пасішник прибув до НАБУ на допит

Читать на русском
Пасішник повідомив, що на той момент, як ЗМІ почали поширювати про нього інформацію про підозру у скоєнні злочину, він перебував у відпустці в Єгипті.
Андрій Пасишник и Айварс Абромавічус

Виконувач обов'язків заступника голови правління НАК «Нафтогаз Україна» Андрій Пасішник прибув до Національного антикорупційного бюро з метою ознайомлення з інкримінованими йому підозрами.

Про це пише «Українська правда», повідомляє «Слово і Діло».

«Я дізнався зі ЗМІ, що мені там щось інкримінується, якась підозра, я прибув в Україну, звернувся до детектива, він запросив сюди на 16 годин, щоб побачити, що там інкримінують», – зазначив він.

Пасішник також повідомив, що на той момент, як ЗМІ почали поширювати про нього інформацію щодо підозри у скоєнні злочину, він перебував у відпустці в Єгипті.

Скандальне листування Абромавичуса та Пасішника: непереконлива провокація? Думка експертаПолітолог поділився міркуваннями щодо листування між главою МЕРТ Айварасом Абромавичусом і протеже Ігоря Кононенка на посаду його заступника Андрієм Пасішником.

«Я ні від кого не тікав, щойно дізнався – прибув», – пояснив свою тривалу відсутність Пасішник, додавши, що не отримував жодних повідомлень про підозру.

Нагадаємо, що в ході розслідування детективи НАБУ встановили факт здійснення з 25 січня по 1 лютого 2016 року незаконного впливу Пасішника на міністра економіки та розвитку Айвараса Абромавичуса з метою внесення на розгляд його кандидатури на посаду заступника міністра.

Водночас Андрій Пасішник спростував звинувачення Абромавичуса на свою адресу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: