Прикордонники не пустили контрабандистів на окупований Донбас

Читать на русском
Співробітники Державної прикордонної служби за минулу добу не пропустили через лінію розмежування 9 партій їжі та одягу на підконтрольні терористам території Донбасу.

Співробітники Державної прикордонної служби України на контрольно-пропускному пункті «Новотроїцьке» затримали громадянку при спробі дати хабара розміром 1000 грн за провезення партії одягу через лінію розмежування до окупованого Донбасу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Урядовий портал».

«За добу на контрольних пунктах в'їзду/виїзду прикордонниками спільно з представниками Фіскальної служби зупинено 9 транспортних засобів, які намагалися перемістити вантаж одягу, взуття та продуктів харчування.

Порошенко заявив про можливість відновлення активних бойових дій на ДонбасіЗа словами Петра Порошенка, для України все ще актуальна загроза зі Сходу, яка може перерости в активні бойові дії.

Під час перевірки на КПВВ «Мар'їнка» оглядовою групою зупинено 7 автомобілів з більш ніж тонною м'ясопродуктів, які прямували з неконтрольованої території. Товари вартістю понад 70 тисяч гривень вилучили. Ще дві машини зупинили в пункті контролю «Новотроїцьке». Один із водіїв намагався перемістити більше 300 пар жіночого взуття, які були приховані в подвійному дні автомобіля. Конфіскат вартістю близько 30 тисяч гривень передали працівникам Фіскальної служби. Інший водій віз на контрольовану бойовиками територію одяг», – повідомили в прес-службі Кабміну.

Нагадаємо, раніше спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян заявив, що з початку 2016 року прикордонники спільно з іншими правоохоронними органами вже вилучили понад 15 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: