Росія продовжує перекидати на Донбас військових і техніку

Читать на русском
Російська Федерація поповнила свої армійські корпуси на Донбасі живою силою та декількома одиницями бронетехніки.

З території Російської Федерації на окупований Донбас прибули кілька вантажівок з особовим складом у супроводі танків і БМП.

Про це повідомили в ГУР Міноборони України, передає «Слово і Діло».

Так, через Ізварине Луганської області на територію України заїхали вантажні автомобілі з особовим складом (60 військовослужбовців) і боєприпасами (30 тонн). На Донеччину зайшли й попрямували в бік Донецька три танки, двi БМП і три вантажних автомобіля з боєприпасами.

Росія зазнає втрат на Донбасі – розвідка21-22 лютого на Донбасі загинуло шість військовослужбовців ЗС Російської федерації, ще сім отримали поранення.

Через пункт пропуску «Новоазовськ» із території Росії заїхали чотири вантажних автомобіля з особовим складом. Російські військові та техніка прибутку для потреб 1-го та 2-го армійських корпусів РФ, що дислокуються на окупованому Донбасі.

Крім того, за даними української розвідки, в Донецьк прибув зведений оперативний спецназ ГРУ ГШ ЗС РФ і ФСБ РФ чисельністю близько 150 осіб. Головна мета його появи – фізичне усунення непідконтрольних командуванню російських військ окремих командирів бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: