ДПСУ перевірить співробітників на адмінкордонах з Кримом на факти корупції

Читать на русском
Кримська правозахисна група повідомила Держприкордонслужбі про факти корупції на адмінграніцах з Кримом.

Державна прикордонна служба України проведе в своїх рядах перевірку на адміністративних кордонах з окупованим Кримом на факт корупції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим. Реалії».

За словами Держприкордонслужби, Кримська правозахисна група повідомила їм про випадки вимагання хабарів з боку прикордонників за перевезення товарів на адміністративних кордонах з Кримом.

«Також інформуємо, що за даним фактом буде здійснено відповідну перевірку і вжито всіх необхідних заходів, щоб запобігти такі ганебні вчинки», - йдеться в повідомлення ДПСУ.

У свою чергу, співробітники Держприкордонслужби закликають громадян не давати ніяких хабарів їх співробітникам, а дзвонити на «гарячу лінію» «Довіра». Крім того, відомство застерігає громадян від пропозицій хабарів прикордонникам.

Як раніше повідомила керівник Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник, постанова Кабінету міністрів України «Про обмеження поставок окремих товарів (робіт, послуг) з тимчасово окупованої території на іншу територію України і / або з іншої території України на тимчасово окуповану територію» створила цілий ряд корупційних схем на адмінкордонах з Кримом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: