У Київській області виявили величезний арсенал боєприпасів із зони АТО

Читать на русском
В одній із приватних садиб на Київщині незаконно переховували понад 20 тисяч набоїв, гранати та постріли до гранатомета.
Фото: СБУ

Служба безпеки України викрила підпільну схованку з гранатами, пострілами для гранатомета та більш ніж 20 тисячами набоїв різного калібру у Володарському районі Київської області.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

У Службі безпеки вважають, що всі ці боєприпаси були привезені на Київщину із зони проведення антитерористичної операції.

Справжня хунта: міністри отримали від Полторака раритетну зброюСтепан Полторак на посаді міністра оборони України значною мірою посилив обороноздатність країни.

«Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою виявили на Київщині величезний арсенал боєприпасів, вивезених із району проведення антитерористичної операції. Схованка була облаштована в господарських приміщеннях приватного маєтку в одному із сіл Володарського району. Правоохоронці вилучили зі схованки майже сто п’ятдесят гранат РГН, РГД-5 та Ф-1 із запалами, вісімдесят сім пострілів до гранатомета РПГ-7В та понад двадцять тисяч набоїв різного калібру», – зазначили в прес-службі.

Обшуки тривають, а тим часом СБУ порушила кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, протягом 2015 року СБУ заарештувала 492 осіб за підозрою в тероризмі та підриві національної безпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: