Високопосадовці причетні до організації наркотрафіку на Луганщині – Тука

Читать на русском
У результаті слідства у справі розстрілу мобільної групи під Щастям правоохоронці вийшли на організацію наркотрафіку за участю високопосадовців.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що слідчі знайшли докази того, що організацією наркотрафіку в регіоні займаються високопосадовці.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«На жаль, я був правий: слідство вийшло на організацію наркотрафіку. Слідчі Головної військової прокуратури стикаються із шаленим супротивом з усіх боків. Але... продовжують працювати», – пише Тука.

За його словами, слідчі встановили, що до організації наркотрафіку причетні високопосадовці. Тука також повідомив, що після таких звинувачень проти слідчих ГПВ було розпочато інформаційну війну.

«Досить несподіваною виявилася інформаційна протидія. Я маю на увазі звинувачення, які летіли на адресу військового прокурора АТО Костянтина Куліка. Виток інформації був організований ззовні. Складається враження, що саме наближення слідчих до фіналу й спричинило таку атаку», – заявив голова Луганської ВЦА.

Також Тука повідомив, що в результаті службової перевірки не було виявлено жодних ознак корупційних дій у військовій прокуратурі АТО. Але, за його словами, керування трафіком здійснюється високопосадовцями й далеко не завжди ці люди мешкають в Україні.

Нагадаємо, раніше керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що розслідування розстрілу 3 вересня мобільної групи є тестом для чинної влади. Він додав, що якщо це розслідування не буде доведено до логічного кінця, він залишить свою посаду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: