Ще рік розбитої дороги: волинський губернатор відклав ремонт траси Луцьк-Львів

Читать на русском
Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик не провів ремонт автотраси Луцьк-Львів, завершити який планував протягом 2015 року.
Володимир ГунчикФото: "Слово Волині"

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик не провів ремонт автотраси Луцьк-Львів, завершити який планував протягом 2015 року.

Натомість виконання цієї обіцянки, зафіксованої «Словом і Ділом» ще у квітні, губернатор відклав на весну наступного року, а завершення ремонту – знову ж таки, згідно з попереднім планом – аж на жовтень 2016 року.

«Цього року заплановано здійснити поточний ремонт дороги Луцьк-Львів, на що виділено 32 мільйони гривень, аби ту дорогу відремонтувати – а для нас це дуже важливе питання, адже біля хорошого шляху вирує життя, я докладаю максмум зусиль, порушую питання в Адміністрації Президента України, залучаю депутатів Верховної Ради», – сказав Гунчик під час візиту до Горохівського району області 21 квітня 2015 року.

Однак після цього питання зависло в повітрі на місяці. У червні частину відновлювальних робіт провели в Кам'янко-Бузькому районі Львівської області. А от що стосується Волинської області, то про готовність надходження коштів, а саме – 38,5 млн грн – на ремонт автошляху 12 жовтня повідомив губернатор. 16 листопада він навіть оголосив про завершення підготовчих робіт для виконання ремонту.

Втім, як виявилося, це був лише початок епопеї з відновленням дороги, оскільки до кінця поточного року планується лише початок проведення тендерів, переможці яких будуть визначені не раніше кінця зими.

Таким чином, обіцянка голови Волинської ОДА Володимира Гунчика отримує статус «не виконано».

Загалом же очільника області можна назвати достатньо відповідальним, оскільки 37% власних обіцянок він усе-таки виконав. В рейтингу ефективності губернаторів Гунчик посідає 13 сходинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: