Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гунчик планує цього року здійснити поточний ремонт дороги Луцьк – Львів

21 квітня 2015 року голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час робочого візиту на Горохівщині заявив, що планує цього року здійснити поточний ремонт дороги Луцьк – Львів, на що виділено 32 мільйони гривень.
Не виконано
Сказано 21 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://voladm.gov.ua/golova-oblderzhadministraci%D1%97-z-robochim-vizitom-pobuvav-na-goroxivshhini/
  • http://ar.volyn.ua/20150609-yak-remontuyut-trasu-lutsk-%E2%80%92-lviv/
  • http://www.volynnews.com/news/economics/dlia-remontu-dorohy-lutsk-lviv-ye-385-milyona-hryven/
  • http://slovovolyni.com/ukr/volyn/42162/
  • https://konkurent.in.ua/news/luck/15848/remont-dorogi-lvivluck-zalishilisya-ostanni-shtrihi-.html
  • http://vgolos.com.ua/news/na_volyni_remontuvatymut_dorogu_lutskvolodymyrvolynskyy_273273.html

Результат

Станом на 9 червня 2015 року на трасі Луцьк ‒ Львів, у Кам’янко-Бузькому районі, тривають ремонтні роботи. Попередньо проведено роботи з відновлення профілю щебеневої основи, холодного фрезерування асфальтобетонного дорожнього покриття. Рух транспорту на ділянці проведення робіт здійснюється у реверсному режимі.

12 жовтня 2015 року голова Волинської ОДА Володимир Гунчик повідомив, що 38,5 мільйона гривень готові поступити на спецрахунки для завершення ремонту дороги Луцьк - Львів. Розпорядником коштів буде департамент інфраструктури ОДА. Кошти розпочнуть використовувати після визначення переможця тендерних процедур.

16 листопада 2015 року голова Волниської ОДА Володимир Гунчик повідомив, що усі підготовчі роботи для проведення ремонту дороги «Луцьк-Львів» завершено. Тендерні процедури планують провести до завершення холодного періоду року. Ремонт дороги розпочнеться навесні та завершиться у жовтні 2016 року. Ремонт дороги Луцьк-Львів заплановано завершити та здати в експлуатацію 4 серпня 2017 року.