КВУ закликав партії не витрачати гроші на екзит-поли

Читать на русском
Комітет виборців України звернувся до політичних партій із закликом не проводити власні екзит-поли.
Голова КВУ Олексій Кошель

Голова Комітету виборців України Олексій Кошель звернувся до політичних партій із закликом не проводити власні екзит-поли.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Ми закликаємо всі політичні партії відмовитися від практики проведення екзит-полів політичними силами. Для цього в Україні є достатня кількість професійних, якісних соціологічних структур», – наголосив Кошель.

Другий тур: результати виборів у містах Центральної та Східної УкраїниУ неділю, 15 листопада, в Україні пройшов другий тур виборів мерів низки міст Центральної та Східної України і вже є остаточні результати з деяких міст.

За його словами, політичним силам краще надати кошти, що витрачаються на недешеві опитування, відомим авторитетним соціологічним структурам, які знаються на цій справі.

«І в громадськості не буде сумнівів щодо цих результатів, і ми отримуємо гарантії того, що ці цифри не будуть використовуватися для маніпуляцій», – зауважив голова КВУ.

Крім того, Комітет виборців України звернувся до всіх політичних сил, що проводили власні екзит-поли, з проханням вказати інформацію про те, які соціологічні структури та окремі соціологи проводили опитування, для того, щоб не було підстав вважати, що ці цифри видумані та не відповідають дійсності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: