«Опозиційний блок» візьме участь у виборах на окупованих територіях

Читать на русском
Нардеп від фракції «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін заявив, що його партія готова до участі у місцевих виборах на окупованих територіях Донбасу.

Народний депутат України від фракції «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін заявив, що його партія готова до участі в місцевих виборах на окупованих територіях Донбасу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Ми високо оцінюємо зусилля світових лідерів, спрямованих на досягнення миру в Україні. Ми сподіваємося на прогрес Мінського мирного процесу, і моя політична сила готова взяти участь у майбутніх виборах, що проводитиме Україна, на підконтрольних сепаратистам територіях», – заявив Льовочкін.

«Опозиційний блок» у Харкові сам собі створив проблеми з реєстрацією – РайнінГлава Харківської обласної держадміністрації Ігор Райнін не виключає, що «Опозиційний блок» будує свою піар-кампанію на недорозумінні з Мін'юстом.

Також нардеп повідомив про те, що українська влада перешкоджає реєстрації їхніх регіональних представництв в областях, де «Опозиційний блок» має значну підтримку виборців. За словами Льовочкіна, влада навмисно не реєструє регіональне представництво «Опоблоку» в Харківській області, тому що його підтримка в даному регіоні перевищує 50%.

«В останні роки практично кожен другий виборець у Харкові віддавав свій голос за наших кандидатів, тому подібна тактика є особливо обурливою. Це все одно, що сказати, що республіканці не зможуть балотуватися в Айові – це лише один штат, але, напевно, багатьох з ваших політиків подібне рішення зачепило б за живе», – повідомив нардеп.

Нагадаємо, раніше партія «Опозиційний блок» заявила, що Мін'юст і місцева влада Харкова перешкоджають реєстрації їхнього регіонального представництва. Щоправда, за словами представника Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна, «Опоблок» сам створив собі проблеми з реєстрацією і влада тут ні до чого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: