У Полтаві кандидати в мери вже обіцяють посадити Мамая за ґрати – активіст

Читать на русском
Олександр Мамай

Беззаперечним лідером мерських виборчих перегонів у Полтаві залишається Андрій Матковський, а чинний міський голова Олександр Мамай іде другим.

Про це у рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповів голова громадської організації «Відродження Полтавщини» Сергій Чередніченко, повідомляє «Слово і Діло».

Наразі рейтингові позиції основних претендентів на посаду мера наступні: лідер – Андрій Матковський, який має 18% підтримки за останніми опитуваннями, другий – Олександр Мамай, у якого стабільні 12%. «Бронзу» утримує екс-«регіонал» Олександр Удовиченко, у якого близько 10%. Решта кандидатів, серед яких і такі медійні, як Юрій Бублик чи Лев Жиденко, не дотягують навіть і до 7%», – розповідає громадський активіст.

Щодо головних акцентів у виборчих кампаніях, то тут, на думку Чередніченка, слід відзначити декілька важливих моментів.

«Мамай продовжує роздавати цукор. Матковський більше акцентує увагу на справах, які уже реалізував, включно з освітленням, сміттєвими баками і т. д. Жиденко роздає фарбу, цемент і дошки. Удовиченко декларує наміри всіх забезпечити роботою, хоча чітко не пояснює, яким чином і за рахунок чого ці робочі місця мають з'явитись», – аргументує активіст.

Олександр МамайМіський голова Полтави

Втім, далі за всіх, за його словами, пішов Олександр Шамота, якого всі у Полтаві знають як людину Сергія Капліна. Він, за словами Чередніченка, роздає нестандартні обіцянки, як, наприклад, посадити чинного міського голову Полтави Олександра Мамая за ґрати уже через 2 роки.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: