За каденцію Мамая Полтава перетворилася на місто стихійної торгівлі та незаконно встановлених МАФів – активіст

Читать на русском
Олександр Мамай

Величезна кількість МАФів на зелених зонах, проходах, вулицях і скверах та постійні корупційні скандали, пов'язані з виділенням земельних ділянок під кіоски, – саме цим у першу чергу запам'ятався полтавцям протягом останніх 5 років міський голова Олександр Мамай.

Про це в коментарі в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповів голова громадської організації «Відродження Полтавщини» Сергій Чередніченко, повідомляє «Слово і Діло».

За словами активіста, що займається активним громадським життям у місті, починаючи з 2012 року, особливої уваги заслуговує практика Полтави з облаштування без жодних громадських слухань безлічі кіосків, дрібних ринків.

«Наше місто має величезну кількість МАФів на зелених зонах, проходах, вулицях та скверах. Особливого цинізму набуло встановлення МАФу біля ЦУМу посеред центральної вулиці міста», – розповідає Чередніченко.

В рамках спецпроекту «ОБРАНІ» голова полтавської громадської організації «Відродження Полтавщини» розповів, чим запам'ятався містянам Олександр Мамай.

На його думку, за каденцію Мамая місто перетворилося у захаращені хащі, купи сміття та стихійну торгівлю, є великі проблеми з транспортною системою, відсутня дитячо-спортивна та юнацька сфери.

В рамках спецпроекту «ОБРАНІ» голова полтавської громадської організації «Відродження Полтавщини» розповів, чим запам'ятався містянам Олександр Мамай.

«Наразі міський голова роздає цукор всім пенсіонерам міста. Саме тому, з метою донести пенсіонерам та іншим жителям Полтави те, що голосувати за 8 кг цукру не обов'язково, ми як активісти організували акцію «Полтаву не купити!», в ході якої містом розміщуються інформаційні плакати, адресовані як самим жителям, так і міському голові, що знову намагається шляхом підкупу забезпечити собі перемогу на виборах 2015 року», – підсумував Чередніченко.

Відзначимо, раніше «Слово і Діло» писало про Сергія Чередніченка як одного з потенційних кандидатів у міські голови Полтави на місцевих виборах у жовтні поточного року.

Нагадаємо, слідкувати за перебігом подій та попередніми результатами місцевої виборчої компанії, що стартує у жовтні цього року, відтепер можна за допомогою нового онлайн-спецпроекту від системи народного контролю «Слово і Діло» – «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: