Україна повинна узаконити блокаду Криму – Геращенко

Читать на русском

Україна повинна узаконити дії громадянських активістів, які блокують поставки товарів до Криму, вважає нардеп Антон Геращенко.
Антон Геращенко

Україна повинна узаконити дії громадянських активістів, які блокують поставки товарів до Криму, а також забезпечити контроль за дотриманням режиму часткової економічної блокади півострова.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від фракції «Народного фронту» Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

На його думку, такі кроки необхідно зробити, щоб не виникало звинувачень у корупції при перетині кордону з тимчасово окупованою територією Криму.

Півострів виживання: чим обернеться блокада Криму? ЕкспертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо того, що голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив про початок блокади Криму з 20 вересня.

Геращенко переконаний, що і Президент, і Кабінет Міністрів, і Верховна Рада мають всі необхідні законні важелі влади для того, щоб вибудувати державну політику щодо економічної блокади Криму з урахуванням всіх можливих наслідків та протидій з боку Росії.

Нагадаємо, блокада Криму почалася в неділю, 20 вересня. Станом на сьогоднішній день на адміністративному кордоні з Кримом у Херсонській області зупинені вже майже дві сотні вантажівок з товарами, які прямували з території України на окупований півострів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: