На мерських перегонах у Черкасах «УКРОП» робить ставку на підприємця

Читать на русском
Підприємець Андрій Бортник балотуватиметься в мери Черкас від партії «УКРОП» на найближчих місцевих виборах.
Андрій Бортник

Підприємець Андрій Бортник балотуватиметься в мери Черкас від партії «УКРОП».

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Шановні черкащани, хочу повідомити, що я вирішив балотуватися на посаду міського голови Черкас. Це рішення далося мені не легко – довго розмірковував йти чи не йти», – наголосив Бортник.

За його словами, перша пропозиція «УКРОПу» балотуватися від них була ним відкинута, тому що його не цікавить політика і в першу чергу він підприємець і волонтер, а ніяк не політичний діяч, який роздає порожні обіцянки. Але, як стверджує волонтер, дії міської ради спонукали його прийняти пропозицію «УКРОПу».

«Те, що нині коїться у міській раді, змусило мене змінити свою думку. Нинішня міська влада працює лише на себе, а не на благо міста, процвітає корупція, знищується малий та середній бізнес, а депутати ніби взагалі забули, що в країні йде війна», – написав Бортник.

Також на пост мера Черкас балотуватиметься і депутат Черкаської міської ради, представник ВО «Свобода» Ярослав Нищик. Крім кандидатів від «Свободи» та «УКРОПу», за інформацією ЗМІ, поборотися за крісло мера може й очільник Черкаської обласної організації партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: