«Самопоміч» вимагає змінити голів силових структур України

Читать на русском
Глава фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що фракція вимагає змінити керівників правоохоронних органів України через ситуацію на Закарпатті.

Голова фракції «Самопомочі», народний депутат Олег Березюк заявив, що фракція вимагає змінити керівників правоохоронних органів України через ситуацію на Закарпатті.

Про це він заявив на погоджувальній раді у понеділок, 13 липня, передає «Слово і Діло».

«Ситуація на Закарпатті – це криза правоохоронних органів України. Ми вимагаємо змінити голів правоохороних органів: глав МВС, СБУ та генерального прокурора України», – заявив Березюк.

Такої ж думки і лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко. За її словами, силові структури у цьому складі «не можуть дати об'єктивне рослідування мукачевських процесів, бо вони учасники цих процесів».

Грицак пообіцяв не допустити продовження бойових дій у МукачевомуГлава СБУ пообіцяв справедливий розгляд подій у Мукачевому, якщо всі бійці «Правого сектора» здадуть зброю і почнуть співпрацювати з владою.

«Вимагаю створити ТСК в парламенті про ситуацію в Мукачевому і назвати кандидатів, а також поставити кадрові питання, хто кришує (контрабанду – Ред.). Зняти усіх голів місцевих правоохороних органів та створити поліцію в кожному регіоні», – заявила Тимошенко.

До слова, про створення ТСК щодо подій у Мукачевому заговорив і нардеп Сергій Каплін, який вже навіть подав відповідний законопроект до Верховної Ради. «Будемо розслідувати факти покривання контрабанди тютюнових виробів керівниками правоохоронних органів Закарпатської області та інші порушення законодавства, яке відбувалося за ці дні, підкреслюю – з усіх сторін», – написав політик у себе на сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: