Грицак пообіцяв не допустити продовження бойових дій у Мукачевому

Читать на русском
Глава СБУ пообіцяв справедливий розгляд подій у Мукачевому, якщо всі бійці «Правого сектора» здадуть зброю і почнуть співпрацювати з владою.

Керівник Служби безпеки України Василь Грицак пообіцяв справедливий розгляд подій у Мукачевому, якщо всі бійці «Правого сектора» здадуть зброю і почнуть співпрацювати з владою.

Про це він сказав у коментарі «Цензор.НЕТ», передає «Слово і Діло».

«Є незаперечний факт, на який держава зобов'язана відреагувати в першу чергу – загинули люди, є поранені. Необхідно не допустити подальше кровопролиття, не допустити жертв. Це найважливіше», – зазначив Грицак.

Глава СБУ також повідомив, що перебуває на постійному зв'язку з керівництвом «Правого сектору», а ситуація в цілому стабільна. «Вирішувати проблему необхідно з урахуванням позиції всіх сторін. Продовження бойових дій ми не допустимо», – запевнив Грицак.

За його словами, необхідний максимально прозорий розгляд інциденту в Мукачевому, за участю громадськості, а також народних депутатів, щоб встановити всі деталі події, а також чому був відкритий вогонь і загинули люди. «Я гарантую справедливий розгляд, якщо всі бійці «ПС», які взяли участь в інциденті в Мукачевому, здадуть зброю і почнуть співпрацювати з владою», – додав голова СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: