У «БПП» кажуть, що Квіташвілі таки написав заяву про відставку (доповнено)

Читать на русском
У «Блоці Петра Порошенка» стверджують, що міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі написав заяву про звільнення.

Міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі написав заяву про звільнення.

Про це заявив заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на на прес-службу партії.

«Перший заступник голови фракції «БПП» Ігор Кононенко також повідомив, що міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі написав заяву про звільнення, однак Кабінет міністрів її ще не розглядав», – йдеться в повідомленні.

Водночас, як повідомили «Інтерфакс-Україна» джерела в МОЗ, Квіташвілі не писав ніяких заяв. «Тільки що з ним говорили, це не правда, він не писав заяву», – повідомили в міністерстві.

Саакашвілі теж вважає, що Квіташвілі пора «на вихід»Губернатор Одеської області розкритикував міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі за недостатньо рішучі дії в реформуванні МОЗу.

Нагадаємо, у вівторок Ігор Кононенко заявив про намір парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» ініціювати відставку керівництва Міністерства охорони здоров'я. При цьому він зазначив, що у фракції немає претензій до самого міністра Олександра Квіташвілі, але вони будуть наполягати на його відставці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: