Порошенко обіцяє озброювати армію сучасною технікою

Читать на русском
Глава держави обіцяє, що пріоритетами будуть українські розробки в галузі приладів нічного бачення, систем управління артилерійським вогнем, систем комунікації та дронів.
Фото: twitter.com/poroshenko

Президент України обіцяє запускати в серійне виробництво винаходи для армії українських вчених, а також волонтерів. Про це Глава держави заявив під час відвідування експозиції технологічних рішень для армії «Мережевий кластер високих технологій», передає «Слово і Діло» з посиланням на «ЛІГАБізнесІнформ».

Петро Порошенко вважає, що «перші ж зразки дають серйозні підстави для оптимізму». Зокрема, він заявив: «У дуже короткий термін, фактично працюючи 24 години на добу, скоротили період розробки, скоротили період проведення випробувань, за допомогою держави робимо все для того, щоб поставити це вже на серійне виробництво. Йдеться про прилади нічного бачення, системи управління артилерійським вогнем, удосконалення захисту комунікацій у військах. Йдеться про дрони, які будуть захищені від впливу радіоелектронної боротьби противника».

За словами Президента, він буде буде робити все можливе, щоб високотехнологічні наукові розробки, які представлені на виставці, в максимально короткий термін стали на службу ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: