Президент: Мар'їнка повністю зачищена від диверсантів

Читать на русском
4 червня у Мар'їнці, що під Донецьком, була проведена спецоперація із зачистки від проросійських диверсантів, затримані 12 осіб.

В результаті проведеної 4 червня спецоперації ЗСУ та Нацгвардії в Мар'їнці, що під Донецьком, місто було повністю звільнене від диверсантів.

Про це під час спілкування з пресою розповів Президент України Петро Порошенко, передає «Слово і Діло».

«4 числа за наказом головнокомандувача була зроблена операція по зачистці, в якій взяли участь бійці підрозділів 95-ї аеромобільної бригади, 25-ї парашютно-десантної бригади, 28-ї бригади, підрозділи Національної гвардії, і внаслідок операції по зачистці сьогодні я можу повідомити, що Мар'їнка повністю звільнена від диверсантів. Затримано 12 осіб, в тому числі громадянин Російської федерації, які чинили збройний опір ЗСУ. Безпосередньо керував операцією командувач повітряно-десантними військам, Герой України Михайло Забродський», – повідомив Глава держави.

Нагадаємо, в боях за Мар'їнку, що відбулися 3 червня, за інформацією різних джерел, загинули не менше 4 українських військовослужбовців. В ЗСУ також стверджують, що втрати бойовиків виявилися значно більшими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: