Геращенко просить Гройсмана змусити Льовочкіна ходити на допити в МВС

Читать на русском
Радник голови МВС Антон Геращенко поскаржився на те, що екс-глава АП Януковича Сергій Льовочкін не приходить на допити у справі про вбивство Калашникова.

Народний депутат від фракції «Народного фронту», радник голови МВС Антон Геращенко поскаржився на те, що екс-глава АП Януковича Сергій Льовочкін не приходить на допити у справі про вбивство Калашникова.

Про це він заявив, виступаючи з парламентської трибуни, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Геращенко зазначив, що Льовочкіну через апарат Верховної Ради були відправлені вже кілька повісток з викликами до слідчого, але той так жодного разу на допит і не з'явився. «І жодного разу навіть не проінформував про причини своєї неявки», – обурився нардеп.

У зв'язку з цим, Геращенко звернувся до спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана з проханням змусити народного депутата Сергія Льовочкіна з'явитися на допит.

Сергія Льовочкіна викликають на допити в МВС для встановлення обставин його знайомства із загиблим екс-регіоналом Олегом Калашниковим. Крім того, слідчі з'ясовуватимуть їхні взаємини, коло спілкування, наявність можливих боргових зобов'язань, конфліктних ситуацій, погроз, спільних проектів, у тому числі – пов'язаних з «Партією регіонів» і передвиборною компанією.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна «учасником бандитської групи Януковича». Крім того, за словами Авакова, Льовочкін також фігурує у кримінальному провадженні щодо махінацій компанії Ostchem, яка належить олігарху Дмитру Фірташу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: