У справі по компанії Фірташа фігурують Льовочкін і Каськів – Аваков

Читать на русском
У кримінальному провадженні щодо махінацій компанії Ostchem, яка належить олігарху Дмитру Фірташу, фігурують прізвища Льовочкіна та Каськіва.

У ході розслідування кримінального виробництва щодо махінацій компанії Ostchem, яка належить олігарху Дмитру Фірташу, з'являються нові факти злочинів і фігурують депутат «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін, а також екс-глава Держінвестпроекту Владислав Каськів.

Про це в середу, 13 травня, повідомив журналістам міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Разом з цією ситуацією випливає ряд інших гучних прізвищ і резонансних злочинів, які, можливо, будуть на слуху і будуть використовуватися для спекулятивних атак. Це і пан Каськів, і є питання до пана Льовочкіна і низки інших народних депутатів», – заявив Аваков.

Він нагадав, що МВС проводить розслідування махінацій співробітниками компанії Ostchem, що належить українському бізнесменові Дмитру Фірташу. «Діяльність менеджерів цієї компанії призвела до того, що Україна недоотримала, вірніше отримала прямі збитки на суму 5,7 млрд», – зазначив глава МВС.

Аваков також розповів, що в рамках цієї справи Міністерство внутрішніх справ почало активно співпрацювати з Федеральним бюро розслідувань США. «Відповідно до наших контактів ми створили робочу групу і працюємо спільно зі співробітниками ФБР вже кілька днів, обмінюючись матеріалами і даними щодо цілого ряду епізодів по цих розслідуваннях», – резюмував міністр.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: