Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бриль обіцяє вирішити проблему реструктуризації боргів ПАТ «Запоріжжяобленерго»

30 березня 2018 року голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль пообіцяв вирішити проблему реструктуризації боргів ПАТ «Запоріжжяобленерго». Нагадаємо, що у ПАТ «Запоріжжяобленерго» є перебої із виплатою зарплати. Зокрема через застосування так званого «нульового» алгоритму до рахунків обленерго.
Виконано
Сказано 30 березня 2018 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/40159/kostyantin-bril-vlada-regionu-postiyno-shukaje-novi-shlyahi-vihodu-z-problemnoji-situatsiji-zaporizhzhyaoblenergo.html
  • http://www.zoda.gov.ua/news/44700/zaborgovanist-iz-zarplatni-pered-pratsivnikami-pat-zaporizhzhyaoblenergo-likvidovano.html

Результат

Станом на 7 березня 2019 року було досягнуто вирішення низки проблемних питань ВАТ «Запоріжжяобленерго». Влада області зверталася до Кабміну, ДФС та голови НКРЕ КП Оксани Кривенко, що допомогло у вирішенні питання реєстрації податкових накладних. Також мова йде про виділення коштів на формування аварійних запасів «Запоріжжяобленерго» за кошти резервного фонду облбюджету.

Як наголосила в.о. генерального директора ПАТ «Запоріжжяобленерго» Олена Ангелова, шляхом жорсткої економії протягом кількох місяців за ці кошти вдалося погасити заборгованість із зарплатні. На сьогодні боргів із зарплатні перед співробітниками ПАТ «Запоріжжяобленерго» немає.