Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бриль обіцяє реконструювати будівлю під сільську амбулаторію в селищі Нове Мелітопольського району

24 травня 2017 року голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль пообіцяв реконструювати існуючу будівлю під сільську лікарську амбулаторію по вул. Продольна, 4 в селищі Нове Мелітопольського району.
Виконано
Сказано 24 травня 2017 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/36328/viznacheno-she-dva-proekti,-yaki-budut-realizovani-za-koshti-fondu-regionalnogo-rozvitku.html
  • http://www.zoda.gov.ua/news/41262/u-s.-nove-vidkrito-ambulatoriju-zagalnoji-praktiki-simeynoji-meditsini.html

Результат

Станом на 11 червня 2018 року завершено реконструкцію амбулаторії в селищі Нове Мелітопольського району. Реконструйована амбулаторія загальної практики сімейної медицини розрахована на обслуговування шести населених пунктів: сіл Нове, Данило-Іванівка, Тащенак, Садове, Піщане, Зелене. При амбулаторії функціонуватиме п’ять ліжок денного стаціонару. Згідно з проектом в амбулаторії виконано капітальний ремонт фундаменту, стін та покрівлі приміщення; замінено вікна та двері; замінено систему опалення на більш сучасну та енергозберігаючу; відновлено системи водопостачання та каналізації; придбано меблі та сучасне обладнання; здійснено озеленення прилеглої до амбулаторії території.