Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бриль обіцяє покращити умови праці рятувальників у 2018 році

14 вересня 2017 року голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль напередодні професійного свята привітав фахівців, які працюють у рятувальних службах області, та пообіцяв покращити їх умови праці у наступному році.
Виконано
Сказано 14 вересня 2017 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/37688/zaporizki-ryativniki--vidznachajut-profesiyne-svyato.html
  • http://www.zoda.gov.ua/news/39152/zaporizki-pidrozdili-gu-dsns-otrimali-nove-avariyno-ryatuvalne-osnashennya.html

Результат

Станом на 17 січня 2018 року Костянтин Бриль передав спеціальне обладнання та професійний одяг підрозділам ГУ ДСНС України у Запорізькій області. Йдеться про 15 апаратів на стисненому повітрі «Drager» та 60 панорамних масок до них, 60 комплектів одягу та 60 пожежних касок.

Також зазначимо, що згідно з новою Програмою захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2022 роки, коштів на зміцнення і модернізацію матеріально-технічної бази аварійно-рятувальних підрозділів передбачено більше, ніж в попередній програмі. Це придбання сучасного рятувального катера, комплекту пневмокаркасних наметів, буде продовжена закупівля спеціального одягу, пожежно-технічного озброєння та іншого спорядження для аварійно-рятувальних підрозділів ДСНС області.